SPECIAL GIVEAWAY FROM MOSCOW! - AMMBOI.COM

TERKINI

Post Top Ad

Your Ad Spot

01 Februari 2011

SPECIAL GIVEAWAY FROM MOSCOW!

GA di SINI

Uih...lama ammboi tak BW. Terima kasih pada semua rakan-rakan yang sudi singgah sini. Hari ni ammboi baru sempat online seadanya dan ammboi jugak dah berjaya membalas semua jejak (mungkin...) rerakan yang bw d sini beberapa hari yang lepas.

Hari ni online terus ammboi buat GA ni. Untuk makluman semua ammboi telah di TAG oleh cik blog4u. Baiklah ammboi nak siapkan GA ni sebaik mungkin. Korang semua boleh join jugak yer. Ammboi jemput semua yang singgah d sini. Taknak? Tak paksa yer.. hehehe...tq



 SYARAT-SYARAT NAK JOIN GA NI...?

  1. Peserta mesti mempunyai blog - wokey ler tu..takde blog ketinggalan zaman ler..hihihi
  2. Anda dijemput menjadi follower http://norakhtar.blogspot.com (tiada paksaan) - ok setel ler tu...
  3. Post satu entry ttg giveaway ini di dlm blog anda "Special Giveaway from Moscow" dan link kpd blog ini ( copy syarat penyertaan dr no-1 hingga seterusnya)..dan kalau rajin letak enty berkaitan di sidebar blog anda..kalau tak rajin..tak payah..tak nak paksa..:) - ok setel jugak...
  4. Tag 5 orang rakan blog anda(nak tag lebih pun takpe) dan pastikan mereka tahu diri mereka telah di tag.
  5. Tinggalkan komen ikhlas anda tentang (1) kebaikan giveaway dan (1) keburukan giveaway di bahagian komen kat bawah ini beserta URL blog anda supaya senang saya contact.- ok
  6. Giveaway ini bermula petang ini hingga 28 Feb 2011 - lambat lagik ni... 

 Ammboi TAG mereka ni.. Yang lain nak join ammboi jemput semua! Jgn malu-malu yer...


Kebaikan GA : Wow..sudah semestinya anda akan mendapat lebih banyak backlink. Tak dapat? Takde rezeki ler tu. Cuba lagi lain kali. Namun demikian, buat GA bukan semata-mata untuk (tamakkan) trafik semata-mata. Tujuan utamanya adalah utk mengeratkan talian persahabatan antara rakan blogger. Yang nak join boleh join, yang sibuk atau tak sempat terpulanglah yer.

Keburukkan GA : Jangan terlampau tamakkan trafik! Sama-samalah kita membantu mempromotekan blog.

 ok..dah setel...
Catat Ulasan

Post Top Ad

Your Ad Spot