23 Mac 2010

CONTEST : Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100

Huh... Ni la pertama2 kalinya aku menyertai kontest. Hehe.. sesaja je mencuba nasib. Tapi yang nyata nasib kurang jugak menyebelahi aku. Yela...sepanjang idup ni aku hanya sekali pernah memenangi acara semacam peraduan ni. Pertandingan menulis sajak. hehehe... Mesti korang tak percaya. Masa form 5 aku join pertandingan SAJAK DADAH. Nyata tu la kemenangan pertama dan terakhir aku setakat ni. Hadiahnya? Aku simpan sampai ke hari ni. Gambar hiasan. Walaupun tak seberapa tapi sememangnya aku hargai sesangat.

Apa aku nak buat kalau diberi RM100. Haaa... Tu aku nak bagi hadiah kat BABY first aku yang bakal lahir nanti. Biar dia tau papanya dah menang lagi.... Hureeyyyyy...

p/s: menang bukannya ukuran, tetapi biarlah kekalahan tu dijadikan sebagai panduan hidup....

JOM RERAMAI JOIN KONTEST NI...

KLIK JE KAT PIC CONTEST SAUDARA LELAKI INI KAT BAWAH.....




Macam mana nak join?

Klik ke pic tu dan korang akan terus dipaparkan ke blog sedara Lelaki Ini...

Pastu korang buat entry berkenaan....

Pastu link la pic tu ke contest yang dimaksudkan.

Kedian jangan lupa plak tinggalkan jejak anda kat blog Lelaki Ini...

ok....


Syarat² Penyertaan

Sila buat entry bertajuk seperti di atas iaitu - CONTEST : Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100..

Entry tak payah la nak skema², ikut kreativiti korang la..

Sertakan banner di atas & backlink ke entry ini..Tak payah la letak kat sidebar..

Tarikh tutup penyertaan ialah pada 30.04.10

Kalau dah join, sila tinggalkan pesan & URL blog anda di kotak comment..
Hadiah

Tempat pertama akan menerima RM100 terus ke akaun anda

Tempat kedua akan menerima RM50 terus ke akaun anda

Tempat ketiga akan menerima RM30 terus ke akaun anda

Tempat keempat & kelima akan menerima saguhati sebanyak RM10 terus ke akaun anda



1 ulasan:

Lelaki Ini berkata...

wah, 1st baby ke..? tahniah..mane tau rezeki anak dapat rm100 ke.. ;p

tQ for joining & good luck ;p